Ako zapnúť funkciu Nerušiť pre konkrétneho priateľa alebo skupinu v službe Snapchat

snapchat

V službe Snapchat je málo známa funkcia „Nerušiť“, ktorú väčšina používateľov nevie, čo vám umožňuje deaktivovať upozornenia od konkrétnych priateľov alebo skupín bez toho, aby o tom vedeli. Táto vlastnosť je pravdepodobne jednou z najlepšie prijímaných funkcií z nedávneho prepracovania platformy sociálnych sietí.

Táto funkcia sa stala veľmi potrebnou po tom, ako väčšina používateľov začala sťažovať na „príliš komunikatívnych priateľov“, ktorí vás nútia prekliatie v deň, keď ste súhlasili so zasielaním upozornení. Nie, že push oznámenia sú zlé, len že niektorí jednotlivci alebo skupiny sú na Snapovi príliš aktívni a dráždia sa.





Pre záznam, iMessage a Facebook Messenger už bit Snapchat, keď integrovali funkciu už dávno; s programom Messenger vrátane možnosti zobraziť offline konkrétnym priateľom. Možno to je dôvod, prečo ho Snapchat v tichosti vydal, aby ho objavili a oznámili tretie strany.

Ako aktivovať funkciu Nerušiť pre konkrétnych priateľov / skupiny v službe Snap

Spustite aplikáciu Snap a prejdite na konkrétny kontakt / skupinu, z ktorej chcete deaktivovať upozornenia, a podržte ju, kým sa nezobrazí obrazovka nižšie. snapchat

Ďalej klepnite na nastavenie > Nevyrušujte zakázať všetky oznámenia od tohto kontaktu / skupiny. A to je všetko! snapchat



Upozorňujeme, že funkcia Nerušiť a Stlmiť príbeh sa líšia. Ten posúva príbehy kontaktu dole v zozname priateľov, takže ich nemusíte vidieť, pokiaľ si to neželáte.